Broj poruka : 3496 Datum upisa : 05.06.2009 Godina : 63 Lokacija : Kucerak u Sremu
Naslov: Menjam note Sre Feb 24, 2016 10:48 pm
Deo spiska nota koje nemam,a postoje
Kažu mi da još si uvjek sama(Boba Stefanović) Devojko mala(Idoli) Dobro jutro tugo-Oliver Dragojevic Dva put san umra-Oliver Dragojevic Zasto Oliver Dragojevic Ipak poželim neko pismo Danas otvaram oč i(Bijelo dugme) Ma,kog me boga za tebe pitaju(Prljavo kazalište) Ko će da mi sudi Kučko nevjerna Malo je od mene ostalo (Željko Bebek) RIBLJA ČORBA Tamna je noć – Ovde ljubav ne stanuje - Kad sam išao u Pančevo - Poslednja pesma o tebi – Kad hodaš – Radiću šta god hoću – Evo ti za taksi – Ostaću slobodan - Dva dinara druže- Vojna pošta(Zana) Samo teraj ti posvome(Viktorija)
Poslednji put izmenio Pajke dana Pon Maj 09, 2016 8:59 pm, izmenio ukupno 7 puta
Pajke Admin
Broj poruka : 3496 Datum upisa : 05.06.2009 Godina : 63 Lokacija : Kucerak u Sremu
Naslov: Re: Menjam note Pet Maj 06, 2016 12:39 am
Notni zapisi za razmenu Spisak ce se azurirati Samo ovu noć Saša Matić Lagala je grade Saša Matić Zabranjena ljubav-Saša Matić Nadji novu ljubav-Saša Matić ČESMA - MINA KOSTIć JOŠ I DANAS ZAMIRIŠE TREŠNJA - TOŠE PROESKI My Number One - Elena Paparizou(Eurovision 2005, Kiev) Ti samo budi dovoljno daleko-Generacija 5 IMA ONA SVE IGOR&DZEJ LICKA KAPO NARODNI DAR NESTAT ĆU KO ROSA ŠEKI TURKOVIĆ POD GOROM SE ŠETALO DEVOJCE VLADA PANOVIĆ Ne točite mlado vino Čeda Marković Violino tiho sviraj-Šaban Šaulić Verenicki prsten - Asim Brkan Hej Cigani braco tamburasi - Marinko Rokvic Bitanga i princeza Jelena Tomasevic