aleksandar
Broj poruka : 3 Datum upisa : 21.06.2010 Lokacija : okolina Beograda
| Naslov: notni zapisi folklornih igara? Pon 21 Jun 2010 - 20:46 | |
| Da li neko ili gde se mogu nabaviti notni zapisi od folklornih igara odnosno koreografija? S'postovanjem Aleksandar. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
Pajke Admin
Broj poruka : 3496 Datum upisa : 05.06.2009 Godina : 63 Lokacija : Kucerak u Sremu
| Naslov: Re: notni zapisi folklornih igara? Uto 22 Jun 2010 - 9:02 | |
| Pozdrav Mislim da se to jedino moze nabaviti u kontaktu sa nekim boljim KUD om. Na tu temu imam jedino Makedoniju. | |
|
aleksandar
| Naslov: Re: notni zapisi folklornih igara? Sre 23 Jun 2010 - 3:05 | |
| Hvala Pajke , ali to i jeste problem da od tih boljih KUD-ova ne mozes dobiti notne zapise ,jer svi to kao nesto cuvaju, na zalost ali to je tako. Ali u svakom slucaju hvala! S'postovanjem Aleksandar. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
Pajke Admin
Broj poruka : 3496 Datum upisa : 05.06.2009 Godina : 63 Lokacija : Kucerak u Sremu
| Naslov: Re: notni zapisi folklornih igara? Sre 23 Jun 2010 - 4:00 | |
| Pozdrav Slicno sam komentarisao i nas muzicare.Vecina to cuva kao zmija noge, a pre 20 ak godina kad je toga bilo koliko sam knjiga posejao. Das nekom i pojede maca.Ali na netu se mnogo toga vratilo. Ne znam da li si pronasao ovu Makedoniju i da li ti treba. [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
aleksandar
| Naslov: Re: notni zapisi folklornih igara? Čet 24 Jun 2010 - 9:42 | |
| Hvala Pajke pogledacu sto pre, nadam se da ima svasta interesanto. S'postovanjem Aleksandar. | |
|
harmonikas 95
Broj poruka : 19 Datum upisa : 04.11.2010 Godina : 29 Lokacija : Banja Luka
| Naslov: Re: notni zapisi folklornih igara? Čet 4 Nov 2010 - 4:24 | |
| koje trebate note folkornih igara imam ja od srbije pa do sopski....... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: notni zapisi folklornih igara? | |
| |
|